Rulada din omleta (2)

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2010 | 6424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • branza de oaie putin sarata
  • 6 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel
  • salam
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta (2):

Amestecam ouale cu 4 linguri de smantana si condimentele, atat cat sa se omogenizeze compozitia,nu mai mult.

Turnam compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt sau ulei.

Punem deasupra  patrunjelul tocat marunt.

Se introduce in cuptorul incins si se lasa la copt aproximativ 20 minute.

Cand s-a rumenit putin deasupra este gata.

In timp ce omleta este la cuptor dam branza pe razatoare si o amestecam cu 2 linguri de smantana.

Dupa ce am scos omleta si am rasturnat-o cu fundul in sus punem crema de branza peste si salamult taiat cubulete si rulam cu ajutorul hartiei de copt, lasam asa cateva minute dupa care o taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

24.07.2010, 18:44

va multumesc frumos, laly a fost super, pacat ca a trecut asa de repede

ela 1

25.07.2010, 00:57

lesin aici

Dana Cristea - pusikmea 1

25.07.2010, 18:14

ia o bucata ela, ca nu vreau sa te am pe constiinta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]