Tartǎ cu spanac şi brânză feta

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2012 | 4565 vizualizari

 

O tartă deosebit de simplă,cu blat din pâine.Se poate adapta cu ce aveţi prin frigider.

 

INGREDIENTE

  • Cateva felii de paine
  • 4 oua
  • Lapte
  • Unt
  • 150 gr brânza feta de capră
  • 100 gr cascaval
  • Cateva frunze de spanac
  • 4 linguri smantana
  • Cateva felii de sunca
  • Ceapa verde
  • Piper
  • Rosii cherry
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartǎ cu spanac şi brânză feta:

Un ou il batem si il amestecam cu lapte.Ungem o forma de tarta cu unt.Apoi asezam feliile de paine pe care le-am inmuiat in oul cu lapte.Punem cateva bucatele de unt deasupra.

Spanacul il calim intr-o lingura de unt si-l condimentam.Calim putin si ceapa verde,eu o prefer asa.Puteti s-o puneti cruda daca doriti.

Deasupra feliilor de paine asezam alternativ sunca,spanacul si branza feta.

La final rosiile cherry.

Cele 3 oua ramase le batem si incorporam smantana.

Punem ouale cu smantana deasupra tartei si razuim cascaval.

Punem tava la cuptor pentru 20 de minute,sau pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.

Se serveste de preferinta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartǎ cu spanac şi brânză feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

diaconta 1

01.04.2012, 19:41

Ruxy pup si eu

Rocsi 1

01.04.2012, 19:54

noroc ca nu sunt o mancacioasa si nici pofticioasa

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:49

o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Painici la tigaie