Daca va raman albusuri de la cozonac,puteti incerca aceasta rulada.
Preincalzim cuptorul si punem pe o tava de 29x40 de cm hartie de copt. Albusurile se bat cu mixerul,adaugam apa de trandafir,otetul si amidonul. Treptat ,adaugam si zaharul si mixam cam 5 minute,pana cand albusurile sunt tari si daca rasturnam bolul,continutul nu se varsa. Punem compozitia in tava si dam la cuptor cam 20 de minute sau pana cand incepe sa devina maronie deasupra
.Lasam sa se raceasca in tava 5 minute,apoi rasturnam pe o hartie de copt si scoatem incet hartia de copt pe care s-a copt. Batem frisca cu zaharul si apa de trandafiri si o punem pe rulada. Punem deasupra ruladei si presaram mure. Cu ajutorul hartiei de copt rulam. Se pune la frigider,unde se tine 2-4 ore inainte de a servi.
Se taie cu un cutit de paine.