Rulada de vita cu legume in sos de vin

de Bya Ralu in Vita, 15 Dec 2012 | 4376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pulpa de vita
  • 150 g mazare
  • 1 morcov
  • putina telina
  • vin rose
  • ulei masline
  • sare,piper,boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de vita cu legume in sos de vin:

Carnea se transeaz,se curata de pielite si se taie subtire.Se condimenteaza,se pune mazare,morcov si telina taiate cubulete,se ruleaza si se prinde cu scobitori.Se unge cu vin rose si ulei de masline.Intr-o tava termorezistenta se pun ruladele si apa cu vin rose,cat sa acopere carnea.Se baga la cuptor timp de cca 2 ore(sau chiar mai mult)depinde de cuptor.Se intoarce de pe o parte pe alta si se mai completeaza cu apa.Se serveste cu sosul format 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de vita cu legume in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de vita