Biftec tartar cu sos gorgonzola

de Bucataras in Vita, 7 Mar 2012 | 4622 vizualizari

 

O reteta cu gorgonzola ce merita incercata daca va place biftecul

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente:
  • Muschi de vita
  • 1 cana de gorgonzola dolce IGOR
  • 1 cana de smantana
  • 1 cana de maioneza
  • Legume fierte, la alegere
  • Telina pentru decor
  • Vin
  • Zahar
  • Mirodenii
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biftec tartar cu sos gorgonzola:

Fierbeti legumele impreuna cu putin zahar, mirodeniile si vinul, timp de 5- 6 ore. Strecurati-le si lasati sosul rezultat sa se raceasca.

Bateti maioneza impreuna cu gorgonzola dolce IGOR si apoi adaugati putin cate putin din smantana.

Continuati sa amestecati pana cand obtineti o textura cremoasa.

Pentru a servi – intindeti sosul de legume cu vin pe o farfurie, puneti biftecul tartar si acoperiti cu sosul de gorgonzola.

Decorati cu telina proaspata, taiata julienne.

advertorial produse marca Igor 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec tartar cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta bullets in sos de rosii cu legume si carne de vita