Ruladă de spanac cu brânză

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2012 | 9394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru foaia de rulada:
  • 300 gr spanac oparit si scurs
  • 100 gr unt
  • 100 gr faina +2 linguri
  • 200 ml lapte
  • 4 oua
  • O lingura smantana
  • Marar verde
  • Sare,piper
  • Pentru umplutura:
  • 250 gr branza de vaca
  • 50 gr crema Philadelphia
  • 50 gr cascaval
  • O lingura smantana
  • Ardei rosu
  • 3 felii sunca
  • Marar verde
  • Sare,piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă de spanac cu brânză:

Spanacul oparit si scurs se taie marunt.

Untul se pune la topit intr-o craticioara,adaugam 100 gr faina si spanacul,amestecam pana cand se leaga compozitia,apoi punem laptele caldut.Amestecam sa nu se formeze cocoloase.Punem o lingura de smantana ,mararul si condimentam.Lasam compozitia sa se raceasca.

Separam ouale.Cand spanacul s-a racit incorporam galbenusurile,amestecand foarte bine dupa fiecare.Adaugam inca doua linguri de faina si albusurile batute spuma.

Punem compozitia intr-o tava mare  tapetata cu hartie de copt. Punem la cuptor pentru 25-30 de minute.

O scoatem si asa calduta o rasturnam pe o alta hartie de copt si o rulam impreuna cu hartia. Lasam sa se raceasca.

Pentru umplutura amestecam toate ingredientele.

Cand s-a racit rulada, desfacem cu grija , punem umplutura si rulam la loc. Punem la frigider.

Am avut ceva emotii pentru ca o mai incercasem si rezultatul n-a fost cel asteptat. De data asta ma declar multumita .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de spanac cu brânză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu crema de branza