Spanacul oparit si scurs se taie marunt.
Untul se pune la topit intr-o craticioara,adaugam 100 gr faina si spanacul,amestecam pana cand se leaga compozitia,apoi punem laptele caldut.Amestecam sa nu se formeze cocoloase.Punem o lingura de smantana ,mararul si condimentam.Lasam compozitia sa se raceasca.
Separam ouale.Cand spanacul s-a racit incorporam galbenusurile,amestecand foarte bine dupa fiecare.Adaugam inca doua linguri de faina si albusurile batute spuma.
Punem compozitia intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt. Punem la cuptor pentru 25-30 de minute.
O scoatem si asa calduta o rasturnam pe o alta hartie de copt si o rulam impreuna cu hartia. Lasam sa se raceasca.
Pentru umplutura amestecam toate ingredientele.
Cand s-a racit rulada, desfacem cu grija , punem umplutura si rulam la loc. Punem la frigider.
Am avut ceva emotii pentru ca o mai incercasem si rezultatul n-a fost cel asteptat. De data asta ma declar multumita .
Pofta buna !!!