Ruladă de pui cu legume

de diaconta in Pui, 15 Apr 2012 | 9951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 buc.pulpe de pui dezosate
  • Un piept de pui dezosat
  • Un borcan ciuperci taiate
  • 2 morcovi
  • Mazare verde
  • Ardei rosu
  • Felii de branza topita Hochland
  • Un ou
  • Ceapa verde
  • Marar si patrunjel
  • Sare,piper,boia de ardei
  • Pudra de ghimbir,rozmarin pudra
  • Usturoi granulat
  • Susan
  • Ulei
  • Hartie de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă de pui cu legume:

Pulpele de pui se bat putin ,se condimenteaza si se lasa la frigider.

Pieptul de pui se taie marunt sau se toaca.Eu am preferat sa-l tai.Se condimenteaza.

Morcovii si mazarea se fierb de jumatate.

Ceapa se taie marunt si se pune la prajit impreuna cu ciupercile in putin ulei.Se adauga boia,sare si piper.Punem apoi ardeiul rosu,mazarea,pieptul de pui,oul batut si verdeata.

Hartia de copt o udam si o stoarcem bine.O intindem pe masa,ungem cu ulei si presaram putina boia si seminte de susan.Asezam apoi pulpele dezosate.

Deasupra punem feliile de branza,umplutura de carne cu legume si morcovii taiati felii.Rulam apoi cu ajutorul hartiei de copt,o rasucim la capete si legam cu sfoara.In tava punem o hartie de copt pe care o umezim putin.Asezam rulada si dam la cuptor aproximativ 40 de minute.

Mai intoarcem rulada ,sa se faca pe ambele parti.Ca sa vedem cand e gata ,intepam cu o furculita prin hartie sau desfacem hartia la un capat.

Putem sa desfacem hartia si s-o lasam sa se mai rumeneasca putin.

Mie mi s-a parut ca,compozitia nu a fost destul de legata.Am considerat ca feliile de branza vor fi mai bune decat cascavalul razuit.Data viitoare am sa raman totusi la cascavalul razuit si un ou sau doua in plus.

 

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu ardei si mustar