usor si repede ...sper sa va placa
Pulpele se spala,se zvanta bine cu un servet,se condimenteaza(eu pun de obicei concentrat de pui)si se pun pe capacul intors al unei cratite,cu pielita in jos.In cratita se pun cartofi rosii curatati si taiati mare,se adauga apa peste,sare,piper sau vegeta,o foaie de dafin si putin ulei ca sa nu se zdrobeasca.Se pune capacul cu pulpele deasupra si se da la cuptor,la foc potrivit(nu se pune deloc apa peste pulpe)Cand au capatat pulpele o culoare placuta se intorc(cu pielita in sus)Cand si aceasta s-a rumenit frumos...este gata.Se scoate cratita din cuptor,se pune cu grija si cu ...manusi capacul pe gratarul de la aragaz,se scot cartofii cu o paleta intr-un vas,se condimenteaza,se pune putin ulei, patrunjel, se pune un capac si ii ...haltacarim putin sa se amestece toate.
Salata dupa preferinta(eu am mai gasit niste rosii minuscule prin gradina,dar sunt gustoase)
Pofta buna
1
daca vreti sa mancati pulpele(aripioarele)cu alta garnitura,in cratita se pune numai apa cam de 2 degete