Un aperitiv foarte potrivit pentru o masa de sarbatoare.Intotdeauna ruladele mi-au dat emotii,imi ziceam „daca se rupe,daca se împrastie?” uite ca in felul asta iese minunat si nu am emotii.
Din pieptul de pui am taiat patru felii mai mari, le-am acoperit cu o folie si le-am batut ca sa le mai intind putin. Fasiile de carne care au ramas le-am tocat, se vor folosi la umplutura. Condimentam feliile de pui. Carnea tocata o condimentam si o amestecam cu ciupercile, legumele, ouale batute si amestecate cu pesmetul. La final adaugam si verdeata tocata marunt.
Hartia de copt o udam si o stoarcem bine, va deveni astfel mai maleabila si va crea si un abur in interior.
Intindem hartia de copt,o ungem cu foarte putin ulei cu ajutorul unei pensule. Presaram seminte de susan si boia. Asezam felia de piept de pui, deasupra punem felii de cascaval, apoi umplutura. Mai razuim putin cascaval deasupra si rulam cu ajutorul hartiei de copt. Rulam cat mai strans, rasucim capetele si legam cu sfoara.
Intr-o tava punem o hartie de copt, foarte putina apa (ca sa nu se arda tava) asezam rulourile si dam la cuptor aproximativ 60 de minute. Ca sa vedem daca sunt gata, putem sa descafem putin hartia si verificam cu furculita.
Se lasa sa se raceasca, apoi se desface hartia si se feliaza.
Sărbători frumoase!!!!