Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

de Rocsi in Pui, 1 Aug 2014 | 14529 vizualizari

 

Am vazut rulada asta la bucataras Dya si mi-a placut din prima. Nu a trecut mult timp si am pus in practica reteta, care, de altfel, imediat a si disparut. Foarte buna si chiar m-am gandit, ca este grozava pe un platou cu gustari. Multumesc mult Dya pentru reteta :*.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ardei kapia
  • 150 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita vegeta naturala
  • 3 crengute marar verde
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1/2 cana de apa
  • 1 varf de cutit oregano
  • 1 lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval:

Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem cotorul si semintele.

Pieptul de pui il spalam, il batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare, il condimentam cu sare, piper si vegeta.

Cascavalul il dam pe razatoarea mare, adaugam mararul verde tocat marunt si le amestecam.

Ardeiul copt il umplem cu cascavalul ras si il asezam pe mijlocul pieptului de pui.

Rulam strans, ungem un vas ceramic cu ulei si asezam ruloul.

Pasta de tomate o amestecam cu apa, oregano, sare si piper, o turnam in vas, iar ruloul il presaram cu pesmet.

Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 25-30 de minute.

Dupa acest timp luam capacul, stropim cu zeama din vas. Mai stropim de doua ori, iar dupa circa 15 minute scoatem vasul din cuptor.

Il lasam sa se racoreasca putin si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de brânzeturi