Aripioare picante

de luminita20_2006 in Pui, 16 Iun 2011 | 5489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • 6 aripi de pui
  • 4 linguri sos soia
  • 2 linguri sos picant
  • ghimbir
  • 1 lingura sos worcester
  • 2 catei usturoi
  • mix condiment picant
  • 1 pahar vin alb
  • Garnitura: orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante:

Aripile de pui se spala ,se taie varfurile, se arunca. Se amesteca intr-un castron sosul de soia cu sos worcester, sos picat , mixul de condiment picant, vinul, usturoi pisat si ghimbir ras .Se pun aripile in marinada obtinuta. Nu se pune sare deoarece sosul de soia e suficient de sarat.

 

Daca dispuneti de timp si puteti pune carnea de cu seara la marinat este foarte bine daca nu cu o ora inainte. Dupa ce a stat carnea se pune  totul intr-o tava si se da la cuptor ~ 35 min- 45min. pana cand se rumeneste. 

In timpul coacerii intoarceti aripile pe partea care sta in sos sa se rumeneasca.   Se serveste cu ganitura de orez.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciocanele - Reteta de mancare ca la mama acasa