Este prima data cand incerc sa fac asta, rulada nu a iesit perfecta, insa a fost tare gustoasa.
Pentru un gust mai intens, coacem usor ardeiul capia. Ulterior il curatam de coaja si de seminte.
Intre timp, cu ajutorul ciocanului de carne, fragezim pieptul de pui. Il saram dupa gust si presaram putin cascaval pe toata suprafata acestuia.
Ardeiul capia il umplem cu restul de cascaval (ras) si amestecat cu busuiocul tocat marunt.
Il "infasuram" apoi in pieptul de pui, avand grija sa fie bine strans. Eventual va puteti folosi de cateva scobitori sau de ata/sfoara (de bucatarie) pentru a lega carnea.
Rulada astfel obtinuta o trecem prin oul batut spuma si prin malai, atat cat sa prinda o crusta uniforma.
O coacem pentru 30-40 de minute la o temperatura de 150 de grade.
Se serveste calda sau rece, este la fel de buna. Sa aveti pofta!