Rulada de pui

de MotanLaOale in Pui, 3 Ian 2012 | 18547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 50 g cascaval
  • 1/2 ardei capia rosu
  • 1/2 ardei capia verde
  • 50 g costita
  • 2 felii muschi file
  • 1 felie sunca praga
  • 50 g ciuperci din conserva
  • 1 ou
  • vegeta
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Pieptii de pui se curata, se feliaza si se bat cu ciocanul ca la snitele.

Celelalte ingrediente se toaca marunt iar cascavalul se rade prin razatoarea mare si se amesteca cu oul, vegeta si piper pana la omogenizare.

Se ia fiecare felie de piept, se pune o lingura de compozitie si se ruleaza ca sarmalele. Se pot pune scobitori daca nu stau rulate. Ale mele au stat stranse fara scobitori.

Se dau prin faina, prin ou batut cu vegeta si piper si prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se pot consuma calde sau reci ca aperitiv.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de pui,cartofi si ciuperci