Carnea de pui se taie cubulete. intr-o oala incapatoare din inox, cu fund dublu, se une uleiul la incins si apoi carnea, amestecand din cand in cand pana se inmoaie.
Intre timp se pregatesc legumele, se curata, se spala si se taie cubulete. Se adauga peste carne si se amesteca pana se inmoaie usor. Se adauga sare si piper dupa gust.Se adauga orezul spalat si scurs de apa. Cand apa lasata de legume si carne s-a evaporat se adauga vinul alb si se amesteca usor pana se evapora si el. Se adauga apoi cate un polonic de apa clocotita sau supa fierbinte de legume, amestecand mereu pana ce lichidul este absorbit de orez. Se pune supa atat cat este nevoie, pana ce orezul este fiert.
Se opreste focul si se adauga untul si parmesanul ras, amestecand usor pana orezul devine cremos. Se serveste cu patrunjel verde tocat fin.