Asa...in primul rand incercam sa desfacem pieptul de pui cu grija sa il intindem pe un tocator pe care o sa il batem ca la snitel pana obtinem o foaie de carne nu prea groasa dar nici subtire sa se rupa. Punem sare,piper,cimbru,etc,presaram cascaval dat de razatoare un strat destul cat sa acopere toata bucata de carne. Pieptul de pui afumat il taiem fasiute sau felii si il asezam peste cascaval,ardeiul gras la fel fideluta sau felii mai groase ,mie asa imi place Acum incercam sa rulam cu grija pieptul de pui ,il asezam pe o folie de aluminui si il infasuram bine.
Il punem intr-o tava si il dam la cuptor la foc mediu nu pentru prea mult timp deoarece se coace foarte repede.Cand credem ca este aproape gata, scoatem tava din cuptor si desfacem folia deasupra sa intre caldura si sa se rumeneasca putin. Lasam putin sa se raceasca in folie si apoi desfacem si taiem felii.
Pofta buna
1
Noi am serivt asa simplu sau cu piureu de cartofi si salata de legume cu sos de usturoi...foarte bun:) merita incercat pentru cei care nu au mai facut asa pana acum
2
PS: am mai incercat cu ciuperci si cu felii de rosii ( in rulada) forte buna