Rulada de porc in sos de rosii

de Bucataras Medi in Porc, 30 Noi 2012 | 6759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati ceafa de porc
  • 1 legatura patrunjel
  • 6 fire de ceapa verde
  • 3 ardei grasi rosii
  • 1 pahar cu vin
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • oregano
  • Pentru sos
  • 1 cana cu bulion
  • sare
  • piper macinat
  • 2 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc in sos de rosii:

Carnea de porc spalata si uscata se bate cu ciocanul ca la snitele.Se condimenteaza cu sare,piper si oregano dupa gust.Dam la rece pana cand preparam urmatorul amestec:curatam , spalam si apoi taiem patrunjelul,ceapa si ardeii.Punem intr-un bol ,stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare si piper.Amestecam bine

Scoatem carnea de la frigider si ungem fiecare felie in parte cu  amestecul de mai sus. Rulam si prindem in scobitori.Asezam rulourile intr-un vas.Turnam vinul si un pahar cu apa peste ele si dam la cuptor.Lasam pana cand carnea este rumena si bine facuta.Cu circa 15 min inainte de  a scoate din cuptor turnam bulionul pe care l-am condimentat cu sare si piper  si adaugam  foile de dafinn.Lasam ca sosul sa scada .

Scoatem din cuptor si punem sosul intr-o sosiera iar rulourile le stergem bine cu ajutorul unui prosop absorbant ,le lasam sa se racoresca si apoi taiem felii potrivite.

Servim ca atare sau alaturi de o garnitura si bineinteles stropite cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Ubulika 1

01.12.2012, 17:05

deyutzky 1

02.12.2012, 10:14

Irina 1

20.04.2015, 10:29

Interesanta ideea cu ierburile, cred ca au aromat bine carnita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc