Rulada de pateu

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 4759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie pateu
  • 50 g margarina
  • 200 g cascaval
  • 1 cutie miez de lapte
  • patrunjel
  • 3 oua
  • sare
  • 130 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pateu:

Cascavalul il dam prin razatoarea mare.Adaugam untul topit si sarea dupa gust.Amestecam bine compozitia si adaugam miezul de lapte tocat impreuna cu patrunjelul spalat si taiat.

Pregatim o bucata de folie de aluminiu o ungem cu ulei peste tot si intindem tot cascavalul deasupra cu lingura.

Amestecam pateul tinut la temperatura camerei cu margarina si rasturnam peste cascaval.Ungem pateul peste tot

Fierbem ouale(eu nu le-am fiert de tot tari deoarece nu imi plac tari) si le taiem bucati deasupra peste celelalte ingrediente.

Incepem sa rulam strangand usor rulada.Dam rulada la rece cca 1 ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pateu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de branza