Reteta este de la Sidi modificata pe ici pe colo mai ales la umplutura.A fost buna si arata tare bine .
Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile,
Pregatim o tava de copt pe care o tapetam cu hartie si pregatim si cuptorul , il pornim la 180 grade C
Aluaturile:
Separam albusurile de galbenus , avem nevoie de 3 boluri mari si de 3 castronase. In bolurile mari punem albusurile pe care le vom bate cu putina sare , iar in castronele punem galbenusurile.
Peste galbenusuri punem smantana, ingredientul pentru culoare , praful de copt, si uleiul .Omogenizam bine.
Batem albusurile spuma si adaugam compozitia din cate un castronel peste fiecare doua albusuri batute.
Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi.
In tava pregatita deja punem fasii din cele trei aluaturi alternind culorile
Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea, cca 20-30 min.
Pregatim un prosop si cand scoatem tava din cuptor o rasturnam pe prosopul umezit cu ajutorul caruia vom rula aluatul.
Il lasam la racit .
Umplutura:
Branza de vaca o amestecam cu smantana,o facem pasta ,sare, boia de ardei dulce sau mai puteti adauga marar verde tocat, sunca , porumb etc…,
Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou, o invelim in folie alimentara si dam la frigider pana in momentul servirii