Rulada de curcan cu dovlecei

de oanapl in Curcan, 19 Apr 2017 | 4407 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan de 1.5 kg
  • 1 ceapa
  • 300 g ciuperci (din conserva)
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei de masline
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan cu dovlecei:

Cureti ceapa si o pui la calit in 2 linguri de ulei de masline, apoi adaugi ciupercile, ardeii si dovleceii taiati cubulete. Lasi sa se raceasca si adaugi oul batut bine.

Tai pieptul de curcan în aşa fel, încât să se poată rula (eu am facut 3 rulade), apoi il bati cu ciocanul de şniţele pentru a se frăgezi, il ungi cu ulei, il condimentezi cu sare, piper, cimbru, boia dulce, adaugi compozitia şi rulezi pieptul, invelindu-l in foie de aluminiu.
Introduci tava în cuptorul încins, la 200 grade C, pentru 40 de minute, indepartezi folia şi lasi inca 20 de minute să se rumenească. Se serveşte cu garnitură de acritură sau cu salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de curcan