Rulada cu peste ton

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 6968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii cu peste ton in apa
  • 1/2 ardei capia rosu
  • 2 cepe mijlocii
  • 10 codite de ciuperci
  • 3 linguri cu orez
  • coriandru verde o legatura
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 2 buchetele mici de brocoli desfacute
  • 4-5 graunti de usturoi
  • 1 pachet de foetaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu peste ton:

Orezul a fost fiert inainte.Le-am pus pe toate untr-un castron si le-am amestecat ;orezul rece,pestele scurs bine,coriandrul tocat,ceapa maruntita bine,ardeiul tocat fin,usturoiul dat prin presa de usturoi,coditele de ciuperci tocate marunt,brocoli,ouale si desigur sarea si piperul.Se unge un vas de yena cu unt se aseaza coca de foietaj si se rastoarna toata compozitia,dupa care se acopera cu foietaj toata suprafata si se da 50 de minute la foc potrivit 180 grade este gata cand e rumenit.Pofta buna, 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu peste ton" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv