Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma tare, apoi adaugam pe rand zaharul si mai batem putin.La sfarsit adaugam galbenusurile amestecate cu cele 2 linguri de apa, amestecam cu o lingura de lemn de jos in sus, apoi adaugam pe rand faina.
La fel procedam si cu cel de al doilea blat doar ca adaugam la sfarsit gem de visine pana devine roz.
Intr-o tava punem hartie de copt si coacem pe rand fiecare blat cate 10-15 minute.
Punem un prosop umed pe masa, punem blatul pe care l-am scos din cuptor, rulam blatul cu prosopul si il lasam pana se raceste.La fel procedam si cu cel de al doilea blat.
Crema de vanilie am facuto conform instructiunilor de pe pachet, am pus 400 ml lapte, praful si am amestecat cu mixerul timp de 3 minute.
Cand s-au racit blaturile le desfacem din prosop.Pe blatul alb punem un strat subtire de gem apoi un strat din crema de vanilie, peste punem blatul roz si punem la fel gem si crema de vanilie apoi rulam.Deasupra ruladei am pus restul din crema de vanilie si gem de visine.Rulada se pune la frigider timp de 2 ore.
Pofta buna!