Rulada cu foi de napolitane

de alen14 in Prajituri, 25 Noi 2012 | 4419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 foi de napolitane
  • 1kg mere
  • 4 plicuri budinca vanilie
  • 2 l lapte
  • esenta de menta
  • 5 pliculete zahar vanilat
  • 200 g zahar
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu foi de napolitane:

Merele se taie bucati si se pun la fiert.

Se face budinca din 2 litri de lapte, 4 plicuri de budinca, 5 pliculete zahar vanilat 200 g zahar se lasa la racit.

Foile de napolitane se inmoaie cu sucul de la merele fierte cu putina esenta de menta.

Se pune budinca si se intinde pe foaie,merele se pun la inceput, si se ruleaza.

Procedam la fel cu toate foile

Se pun in folie de bucatarie si se pun la frigider cateva ore.

P.S. budinca se poate face de casa e mult mai gustoasa. (dar cum sunt studenti care nu prea au timp merge si cu praf de budinca) :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu foi de napolitane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert rulada perfecta