1.Am incins cuptorul la 170°.Am batut galbenusurile cu zahar,coaja de lamaie si zaharul vanilat,pana a devenit cremos.
2.Am adaugat faina si amidonul,cernut,in ploaie,continuand sa mestec.
3.Am batut albusurile spuma cu un praf de sare,apoi l-am pus peste galbenusuri,mestecand incet de jos in sus cu o lingura de lemn.
4.Am luat tava de la aragaz,am pus hartie de copt si am intins bine compozitia obtinuta.Am dat la cuptor pentru 10-15 minute.
5.Am scos-o din cuptor am intins repede dulceata,apoi cu ajutorul hartie de copt am invartit rulada si am lasat la rece 20 de minute.
6.Am facut glazura:am pus la fiert toate ingredientele si am lasat sa fiarba continuand sa mestec.Am lasat la racit.
7.Am turnat glazura peste rulada si am dat la rece.
Am taiat-o rondele si am servit-o .
Pofta buna!!!
1
Se poate folosi orice fel de dulceata.