este o retata invenata de mine dar foarte buna
Se bat ouale cu un praf de sare si patrunjel verde,(eu am facut intr-o tigaie dar arata mai bine daca se coace intr-o tava patrata la cuptor,se lucreza mai usor)
Ciupercile (palarioarele) se prajesc in ulei cu putina sare si se apasa bine cu furculita pe ele pt a se aplatiza bine .
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei apoi se pun ciupercile cele 7-8 + piciorusele de la cele 10 taiate marunt si se lasa sa fiarba cu sare apoi la final se puna faina amestecata cu smantana si patrunjel verde tocat.
Se unge tava cu ulei apoi se pune folie de aluminiu dupa care se pune omleta ,peste care se pun feliute de baranza topita apoi ciupercile calite pe laterale iar in mijloc se pune compozitia cu ciuperci si smantana,
peste ele se pun feliute de branza topita apoi feliute de rosii si ultimul strat de omleta apoi folie de aluminiu si se da tava la cuptor pentru 15 minute la 160 grade
Se scoate din cuptor se lasa la racit apoi se scoate folia de aluminiu dupa care se taie feliute.
Se serveste ca si o gustare ,aperitiv..........
PS:Compozitia din mijloc se poate schimba ,vorbesc de cea cu smantana cum doriti se pot doar cali ciupercile in ulei si amestecate cu ou crud si patrunjel pt a se lega mai bine sau alta compozitie