......la aceasta rulada am folosit cas de oi pe care l-am framantat si il aveam la borcane in beci.......
Asezam faina intr-un vas in care ii facem o gaura in mijloc. Sfaramam drojdia si o amestcam cu cele 2 lingurite de zahar. Drojdia o adaugam peste faina, dupa care ouale le batem si le amestecam cu iaurtul si il turnam si pe acesta peste drojdie. Incepem sa framantam ,adaugand din cand in cand din margarina care am topit-o ,pana nu se mai lipeste aluatul de maini. Lasam aluatul la crescut,timp in care amestecam casul de oi cu ouale.
Ungem tava cu untura care era deasupra casului din borcan (rulada a devenit mai frageda si pe fund). Impartim aluatul in bucati pe care le intindem pe fiecare si peste care adaugam compozitia de branza in asa fel in care sa ajunga la toate bucatile de aluat. Rulam ca pe o rulada si le asezam in tava. Ungem ruladele cu oul ramas si dam tava la cuptor pana se rumeneste bine. Cand este gata scoatem tava si ungem ruladele cu smantana (are rol de a fragezi foarte bine coaja )
Lasam sa se raceasca si o putem manca cu smantana cat de multa. Pofta buna!
1
smantana trebuie unsa deasupra sa fragezeasca,dar o putem folosi si la aluat daca dorim