Rulada cu cas (aperitiv)

de Laci in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2013 | 8885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr. cas
  • 200 gr. smantana
  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 1/2 l lapte
  • 100 gr. unt
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cas (aperitiv):

Se topeste untul, se adauga faina, se prajeste un pic si se stinge cu laptele

Se adauga sarea si se fierbe pana devine o pasta

Se raceste putin, se adauga galbenusurile, o mana de cas si albusurile spuma

Se toarna in tava unsa (sau cu hartie) si se coace 30-40 min.la 170 grade

Se rastoarna calduta, se unge cu smantana,se presara cu cas,se ruleaza si se pune la rece

Cand se serveste, se unge cu smantana, se presara cu cas si se da la cuptor cam 10 min

(sau se pregeteste dinainte si se serveste incalzit putin in micro)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cas (aperitiv)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi