Ceva simplu si bun,dupa ce am lipsit un pic,zilele astea au fost pline de treaba si putin timp de calculator,deci prezint pana la urma si eu o reteta,sper sa va placa cat imi place mie.
1. Am pregatit o cratita antiaderenta cu ulei de masline si am asezat cele doua felii de peste sabie, am condimentat cu sare, piper, nuscoara, putin curry, masline si prune uscate, vin alb si am lasat pe foc dulce cateva minute pana s-a evaporat vinul si am vazut ca pestele a devenit mai deschis la culoare.
2. Am pregatit 2 rosii mici taiate cubulete, ulei de masline, oregano uscat, sare.
3. Am curatat cele 2 avocado de coaja si seminte, am taiat cubulete mici, am condimentat cu sare, piper, putin otet si zeama de lamaie, nucsoara.
4. Am taiat fundul unui pahar de plastic(pentru ca nu am avut forma rotunda mica)si am asezat intr-o farfurie,am pus ceva din compozitia de avocado, apoi din peste, apoi din rosii si am terminat decorarea cu bucatele fine de parmezan si o frunza de busuioc in top. Am pus si cateva masline si prune pe langa acest tortulet si am servit.