Preluata de la Medi, dar mie nu mi-a iesit asa frumoasa ca a ei!
Aluatul se lasa la decongelat.
Branza telemea si branza de vaci se amesteca bine (la robot) pana devine o crema.
Se intinde aluatul pe masa infainata si se unge cu crema de branza.
Se ruleaza si se pune intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt.
Se unge deasupra cu unt topit si se presara cu susan (chimen, mac, ce va place).
Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 30-40 minute.
Spre final se scoate si se presara cu cascaval ras pe deasupra.
Se introduce din nou in cuptor pana se rumeneste putin.
Parerea mea este ca ar trebui intepat un pic partea de sus a ruladei deoarece a crescut enorm la final si pe urma la racit s-a tuflit de tot. Data viitoare asa incerc.
Se scoate rece din tava si se taie felii.
Este foarte buna cu o bere rece!
Pofta Buna!