Rulada Alina

de Constelatialeu in Prajituri, 29 Ian 2013 | 16054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 biscuiti cu cacao
  • 250 ml apa
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 pachet unt
  • 5 linguri zahar farin
  • 100 g nuca cocos
  • 1-2 banane,depinde cat de mari sunt
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Alina:

Apa cu zaharul si cacaoa se fierb pana se ingroasa. Biscuitii se dau la masina, peste ei se toarna siropul si se framanta bine, se formeaza ca o coca. Untul se freaca cu zaharul pana se topeste acesta, se adauga nuca de cocos. Pe o foaie de ceolofan se intinde jumatate din coca de biscuiti, peste care se adauga jumatate din crema si banana, se ruleaza bine si se strange la capete celofanul. Se procedeaza la fel si cu restul compozitiei.

Ies 2 rulade. Se lasa la rece cateva ore bune. Se taie ,se servesc asa simple sau cu frisca,dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Alina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu foaie de napolitana