Ciuperci cu urzici la cuptor

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 6296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci
  • 300g urzici
  • 1ceapa
  • 5catei de usturoi
  • 2-3linguri cu orez
  • 4-5oua
  • 50g unt
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu urzici la cuptor:

Urzicile,curatate cu atentie,spalate in multe ape,le oparesc in apa 5min,dupa care le scurg;

ciupercile curatate,spalate,taiate marunt,le calesc in unt impreuna cu ceapa,

dupa ce a scazut apa din ciuperci,adaug urzicile taiate,usturoiul zdrobit si orezul fiert si scurs;

iau de pe foc,omogenizez bine,condimentez,apoi adaug ouale batute;

rastorn intr-un vas termorezistent si dau la cuptor 30-45min

TIPS-URI

1

se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu urzici la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bogaci a la Sanda Marin