Rosti

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 29 Iul 2013 | 6315 vizualizari

 

Mi-a placut mult ideea cand am vazut-o la Corina...Asa ca la pranz am facut si eu si ne-au placutfoarte mult !!!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 oua
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii dam prin razatoare.

Intr-un bol batem ouale ,punem sare si piper,adaugam ceapa tocata ma imarunt si cartofii.Amestecam bine.

Punem o tigaie la foc mediu si cand uleiul s-a incins,punem din compozitia de cartofi si rumenim frumos pe ambele parti.

Se scot pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Se servesc alaturi de o salata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume cu omleta si sunca