Curatam ceapa si o tocam fin.
Taiem carnatii in bucati potrivite.
Curatam spanacul si il spalam bine in mai multe ape.
Punem la foc o craticioara cu putina apa si un pic de sare. Cand incepe sa clocoteasca, punem spanacul si ii dam 2-3 clocote. Il scurgem, (pastram zeama), apoi il tocam marunt pe un fund de lemn.
In uleiul incins punem carnatii la prajit. Cand s-au rumenit usor pe toate partile, ii scoatem pe o farfurie si punem ceapa. Amestecam ocazional pana devine translucida. Adaugam spanacul si amestecam cateva minute. Punem carnatii si stingem cu apa in care a fiert spanacul cat sa acopere. Fierbem 5-7 minute, apoi adaugam faina de naut dizolvata in putina apa rece, sare daca mai este nevoie, piper. Fierbem 10 minute pana se ingroasa, apoi adaugam mararul tocat fin usturoiul si stingem focul.