Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 23779 vizualizari

 

Am luat de la tara foarte multe rosii mari, coapte si am pregatit diverse sosuri, supe, dar si acest aperitiv foarte bun acum in sezon.

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii coapte
  • 200 g branza cu smantana "Ceva fin de la Delaco"
  • 250 g branza telemea sarata
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute

Pentru decor:

  • masline verzi umplute cu gogosar
  • felii de castraveti
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco:

Am spalat rosiile si le-am sters cu prosoape de hartie absorbante, apoi cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit, am decupat interiorul, lasand totusi pe margini pulpa de rosie cam de 3 mm.

Branza telemea, am pasat-o pe un platou cu ajutorul unei furculite, apoi am amestecat-o cu crema de branza de la Delaco.

Nu am vrut sa folosesc unt, asa ca am luat aceasta crema de branza foarte buna.

Am spalat mararul si l-am tocat marunt, apoi l-am presarat peste amestecul de branza.

Am presarat si boiaua de ardei iute si am omogenizat.

Cu aceasta compozitie am umplut rosiile si le-am decorat cu masline verzi umplute cu gogosar si felii de castraveti, sub forma de albinute.

Este un aperitiv gustos si de efect, mai ales pentru copii.

TIPS-URI

1

Se poate folosi o branza crema cu verdeata si se poate exclude mararul.

2

Miezul de la rosii ramas poate fi folosit ca masca pentru tenul cu probleme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv