Rosii umplute cu fasole verde

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2013 | 2948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii potrivite
  • 250 gr de fasole
  • o lingura ulei
  • otet(o lingurita)
  • 2-3 catei de usturoi.
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu fasole verde:

Se spala rosiile, se taie un capac, se scoate continutul, se sareaza si se stropesc cu putin otet in interior. Se pun sa se scurga pe o farfurie cu scobitura in jos.

Fasolea verde se pune la fiert, pana se inmoaie, se scoate intr-o strecutatoare. Cand s-a scurs bine o pisam  si adaugam usturoiul pisat, uleiul si otetul. Se lasa la odihna vreo 15-20 minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Se umplu rosiile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii, ardei si "za'atar"