Rosii umplute cu branza

de biancas76 in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2010 | 8677 vizualizari

 

Delicioase.
Reteta e foarte simpla iar rezultatul e de efect.6 rosii

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii
  • 200 g branza telemea
  • 200 g branza feta
  • 100 g smantana
  • piper
  • 2 fire ceapa pt decor
  • boabe piper pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu branza:

Rosii se spala , se taie in doua si se scobesc cu ajutorul unei lingurite.

Branza telemea, feta si smantana se pun in bolul unui mixer si se mixeaza bine pana cand obtineti o constitenta cremoasa. Se adauga piper dupa gust. Cu acesta crema se umplu rosiile.

Deasupra se orneaza cu rondele de ceapa si cu boabe de piper. Delicioase si aspectuoase. NU?:)) Se servesc cu orice doriti dumneavoastra, noi le vom manca cu salata de vinete cu maioneza. Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv merdenele din aluat de foietaj