ROSII AROMATE LA BORCAN

de Alexandra Burz in Conserve, 13 Oct 2015 | 5060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg rosii cheryy
  • 500 ml ulei de masline
  • sare marina
  • usturoi
  • busuioc proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ROSII AROMATE LA BORCAN:

  • Spalam bine rosiile, le uscam, le asezam pe o tava uscata si le lasam la soare aproximativ 3-4 zile pana se usuca.
  • Intr-un bol punem uleiul de masline, sare marina dupa gust, usturoi dupa gust si busuioc prospat tocat marunt.
  • Intr-un borcan curat punem in strturi sos de busuioc cu usturoi, strat de rosii uscate, iar sos, iar rosii si tot asa pana umplem borcanul.
  • Sigilam si pastram la loc racoros.
  • Se pastreaza aproximativ 6-8 luni

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "ROSII AROMATE LA BORCAN" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai conservate