Nu am cuvinte sa va explic......
Incalzim laptele cu zaharul pina se topeste dar avem grija sa nu fiarba.eu am pus lapte fiert si racit.
Amestecam intr-un castron ouale +galbenusurile+vanilia+apa de trandafiri.
Adaugam in compozitia de oua laptele caldut si mixam putin pina face spuma.
Caramelul:punem zaharul +2 linguri de apa intr-o tigaie si lasam sa se topeasca pina prinde culoarea maronie.dam de pe foc si punem in fiecare forma cite o lingura poate doua de caramel.formele se pun intr-o tava cu apa calda ; trebuie sa cuprinda pe un sfert formele.completam apoi cu crema de lapte si oua .
Dam la cuptorul preincalzit la 165-170 grade C pentru 45 minute.crema trebuie sa aiba consistenta unui gel.daca puneti in forme de aluminium ca cele de briose ies 8 portii.in forme ceramice nu stiu exact dar fiind mai mari cred ca 4.
Cind scoatem de la cuptor se lasa la racit si se da la frigider pentru 2 ore.
Pentru a desprinde de forma invartiti cu varful unui cutit cu lama subtire de jur imprejurul forme si cu ajutorul farfuriei rasturnam .
As vrea sa va pot explica ce minune de gust si ce aroma poate avea de la apa de trandafiri ...insa nu am cuvine;)nu ramane decit sa incercati.