Aluatul: Intr-un vas se dizolva drojdia cu putin zahar si se adauga approx 100 ml lapte caldut si putina faina. Maiaua se lasa la crescut. Dupa ce isi dubleaza volumul se adauga restul de faina, ouale, sare, zahar dizolvat in restul de lapte si untul moale. Se framanta pana ce bbtinem un aluat elastic. Se unge cu putin ulei si se lasa la crescut pana se dubleaza volumul. Apoi se intinde pe blatul de lucru o foaie dreptunghiulara, nu prea groasa. Se unge cu unt si se presara amestecul de scortisoara cu zahar brun. Aluatul se ruleaza cu grija pe lungime si cu ajutorul unei ate taiem bucati egale 4-5 cm. Mecisorii se aseaza culcat in tava tapetata cu hartie de copt si se lasa la crescut 30 min si apoi se coc la foc moderat approx 25 min.
Glazura: Untul, crema de branza si zaharul le-am mixat pana am obtinut o crema fina.
Caramel: Intr-o cratita se pune la topit si cand capata culoare aramie am adaugat untul, amestecand continuu, apoi frisca lichida si am lasat sa fiarba cam 5 min. Amidonul se dizolva in putina frisca si se adauga peste caramel. Lasam sa se raceasca.
Cand rulourile sunt gata se toarta peste ele asa fierbinti glazura si caramelul si nucile maruntite.