Negresa cu bilute de branza si cocos

de Lavinia in Prajituri, 15 Noi 2012 | 18550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 250 g unt
  • 300 g zahar
  • 50 g cacao
  • 6 oua
  • 1 praf de copt
  • 200 g faina
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • Bilute:
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g nuca de cocos
  • 100 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 50 g faina
  • vanilie
  • Glazura
  • 150 g ciocolata
  • 60 ml frisca
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu bilute de branza si cocos:

Se bate untul bine cu jumatate din zahar si galbenusurile. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si cealalta jumatate din zahar si se adauga compozitiei de galbenusuri apoi se adauga faina,cacaua si praful de copt cernute.

Pt bilute: se amesteca toate ingredientele si formeaza bilute de forma unei nuci si se aseaza in tava la o distanta de 1 cm intre ele.

Se toarna aluatul si se da la cuptor !

Cand s-a mai racorit se toarna o glazura de ciocolata peste prajitura

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu bilute de branza si cocos" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Negresa delicioasa cu dulceata de visine si nectarina