Risotto cu fructe de padure

de aura78 in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2014 | 2380 vizualizari

 

O reteta de contrast de arome...Merita incercata .Este surprinzator de gustoasa

 

INGREDIENTE

  • - 1 ceapa
  • -200 g fructe de padure
  • -1 paharel de wisky
  • -500 g de orez
  • -50 g unt
  • -patrunel
  • -150 g taleggio ( branza )
  • -sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu fructe de padure:

Taie ceapa marunt si caleste-o in unt. Adauga fructele de padure taiate marunt (eu am pus fructe de padure congelate) si paharelul de wisky. Adauga orezul, dupa 2 minute adauga apa. Putin cate putin pana cand orezul este copt. Condimenteaza dupa gust .La sfarsit adauga taleggio taiat cubulete si amesteca pana cand se dizolva si se incorporeaza cu orezul .La placere se adauga piper .(eu nu l-am pus ).

TIPS-URI

1

Ideal este sa folosesti fructe de padure proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte si nectarine caramelizate