Paste, paste...le-as manca non-stop ( daca m-ar ajuta silueta )...:)
optional: parmezan ( sau cascaval ras )
1. Intr-o cratita cu apa clocotita punem la fiert pastele cf timpului precizat pe pachet.
2. Intre timp, intr-o tigaie incapatoare punem la incins o lingura de ulei de masline, apoi un catel de usturoi taiat marunt, marunt , sunca presata si rosiile cherry taiate pe din doua; lasam tot acest amestec sa se rumeneasca putin, inoracem de pe-o parte pe alta ( dureaza cca 4 min), apoi adaugam si cele 3 linguri de sos de rosii ( daca nu e suficient de apos il putem dilua cu o lingura de apa) si, la final asezonam cu piper proaspat macinat, sare si busuioc proaspat ( taiat marunt).
3. Pastele fierte si clatite apoi in apa rece se pun in tigaia cu sos rosu si se mai tin la foc mic cca 5 min.
4. Servim cu mare pofta, presarand deasupra pastelor parmezan sau cascaval ras !!