Sedani rigati cu legume

de luminita20_2006 in Paste, 17 Mai 2011 | 3339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sedani rigati
  • -1 dovlecel
  • -10 ciuperci
  • -1 ardei gras
  • - 1 cutie rosii in bulion
  • - patrunjel
  • -busuioc
  • -1 ceapa
  • -200 ml suc de rosii
  • -3 catei de usturoi
  • -2 peperoncino'
  • -parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sedani rigati cu legume:

Ceapa se taie marunt, dovlecelul in doua si apoi felii, iar ciupercile si ardeiul gras felii. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei se pun peperoncino si se calesc un pic apoi se scot din ulei se pune ceapa,ardeiul, dovlecelul si ciupercile si se calesc  un pic se aduga apoi rosiile taiate marunt , sucul de rosii si se lasa pe foc ~ 10 min dupa care se aduga usturoiul pisat, patrunjel si busuioc se pune sare si piper si se ia de pe foc.



Pastele se fierb in apa cu sare dupa care se amesteca cu sos se pune iar pe foc timp de ~1 min. Se servesc cu parmezan ras deasupra.( sunt bune si fara parmezan daca le veti face in post)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sedani rigati cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne all'arrabbiata