Reteta gustoasa si rapida de Pulpe de pui cu legume, preparata la tigaie

de Bucataras Medi in Pui, 1 Noi 2011 | 55036 vizualizari

 

Reteta gustoasa si rapida de Pulpe de pui cu legume, preparata la tigaie
Nu asa ca-i simplu? Wow... da sa vedeti si cat de gustos...mmm!!!! Pofta buna! Si ca o Doamna ce sunt... dau o pulpa (numai una, sa fiu bine inteleasa)... hihihi... SPECIAL PENTRU DIA!
Pentru aceasta reteta vom ava nevoie de: pulpe de pui, dovlcei, ardei, morcov, ulei, vin

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Reteta gustoasa si rapida de Pulpe de pui cu legume, preparata la tigaie:

  • 5 pulpe superioare de pui (bineinteles ca se poate folosi si piept de pui, pulpe inferioare, intregi... cum doriti, cum va place sau ce aveti prin frigider/congelator)
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1-2 linguri ulei
  • unt cat o nuca
  • 1 pahar cu vin alb
  • rozmarin
  • patrunjel verde
  • sare,piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta gustoasa si rapida de Pulpe de pui cu legume, preparata la tigaie:

Cum se prepara Reteta gustoasa si rapida de Pulpe de pui cu legume, preparata la tigaie:

Carnea se spala  si se lasa la scurs.Eu am indepartat pielita, voi faceti cum doriti. Condimentam cu sare si piper carnea. Intr-o tigaie punem untul  si uleiul la incins, apoi adaugam carnea si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti timp de cateva minute (cate2-3 minute pe fiecare parte).

Intre timp ne ocupam de legume. Le spalam, le curatam si apoi le taiem. Cum le-am taiat eu? Nu este o regula, fiecare le va taia cum doreste, cum pofteste...morcovul fasiute, la fel si ardeiul gras, dovlecelul cubulete.

Se pot folosi orice alte legume,nu este neaparata nevoie sa folositi ce am folosit si eu.

Trecem mai departe deci...adaugam legumele in tigaia in care am rumenit pulpele, condimentam totul cu sare, piper, rozmarin, adaugam vinul si lasam la foc potrivit, sub capac, pana cand pulpele sunt bine facute, la fel si legumele, iar vinul s-a evaporat. Daca  este necesar mai adaugam putina apa in tot acest timp astfel incat ce avem in tigaie sa nu se arda si sa fie bine patrunse si facute.

Tragem tigaia de pe foc, lasam sa se racoreasca un pic, asezonam cu patrunjel verde si...va astept cu drag la o portie!

Extrem de buuuuuna si foarte usor de preparat este si reteta Pui cu legume - mancare chinezeasca sau Pulpe de pui la cuptor cu pilaf de orez

Va mai recomandam si reteta Pulpe de pui umplute

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta gustoasa si rapida de Pulpe de pui cu legume, preparata la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (79)

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 16:05

grozave pulpele

alex_nimi 1

21.04.2014, 12:45

In tigaie se poate adauga, pentru o aroma mai interesanta, si un pic de Eros Pista (pasta de ardei iute). Se adauga mai spre final, ca sa isi pastreze si iuteala. Reteta este foarte buna!

babi5 1

16.12.2014, 08:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui.