Reteta gustoasa si rapida de Pulpe de pui cu legume, preparata la tigaie
Nu asa ca-i simplu? Wow... da sa vedeti si cat de gustos...mmm!!!! Pofta buna! Si ca o Doamna ce sunt... dau o pulpa (numai una, sa fiu bine inteleasa)... hihihi... SPECIAL PENTRU DIA!
Pentru aceasta reteta vom ava nevoie de: pulpe de pui, dovlcei, ardei, morcov, ulei, vin
Ingrediente pentru Reteta gustoasa si rapida de Pulpe de pui cu legume, preparata la tigaie:
Cum se prepara Reteta gustoasa si rapida de Pulpe de pui cu legume, preparata la tigaie:
Carnea se spala si se lasa la scurs.Eu am indepartat pielita, voi faceti cum doriti. Condimentam cu sare si piper carnea. Intr-o tigaie punem untul si uleiul la incins, apoi adaugam carnea si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti timp de cateva minute (cate2-3 minute pe fiecare parte).
Intre timp ne ocupam de legume. Le spalam, le curatam si apoi le taiem. Cum le-am taiat eu? Nu este o regula, fiecare le va taia cum doreste, cum pofteste...morcovul fasiute, la fel si ardeiul gras, dovlecelul cubulete.
Se pot folosi orice alte legume,nu este neaparata nevoie sa folositi ce am folosit si eu.
Trecem mai departe deci...adaugam legumele in tigaia in care am rumenit pulpele, condimentam totul cu sare, piper, rozmarin, adaugam vinul si lasam la foc potrivit, sub capac, pana cand pulpele sunt bine facute, la fel si legumele, iar vinul s-a evaporat. Daca este necesar mai adaugam putina apa in tot acest timp astfel incat ce avem in tigaie sa nu se arda si sa fie bine patrunse si facute.
Tragem tigaia de pe foc, lasam sa se racoreasca un pic, asezonam cu patrunjel verde si...va astept cu drag la o portie!
Extrem de buuuuuna si foarte usor de preparat este si reteta Pui cu legume - mancare chinezeasca sau Pulpe de pui la cuptor cu pilaf de orez
Va mai recomandam si reteta Pulpe de pui umplute