Reteta din copilarie, nuci umplute: coji de nuca crocante, umplute cu o crema fina de unt si cacao. Un desert clasic, plin de nostalgie, perfect pentru orice ocazie speciala!
Ingrediente Reteta din copilarie, nuci umplute
Preparare Reteta din copilarie, nuci umplute
Se amesteca bine ingredientele (fara faina) pana se topeste zaharul, dupa care incepem sa o punem si pe aceasta cate putin, pana obtinem un aluat potrivit.
Facem bilute mai mici si le punem in forma de nuci pe care o presam bine si o punem pe aragaz. Nu e nevoie sa intoarcem, tinem numai pe partea in care am pus bilutele.
Se decupeaza si se umplu cu crema: 1 pachet unt, 1 cana zahar, resturile obtinute din decupare, macinate, cacao. Se trec prin zahar pudra si gata!
Multa munca dar merita!
Daca doriti, aveti si varianta de Nuci umplute cu crema de vanilie sau nuci umplute cu crema de ciocolata si nuci macinate
Recomandam si Biscuiti prajiti-Banane prajite