Va spun sincer, preparatul asta l-am incropit pe loc.
Pentru Reteta de pui cu spanac si mozzarella la cuptor am folosit cateva ingrediente: cuburi de spanac, piept de pui, usturoi, smantana si mozzarella. Totul bagat la cuptor.
Maxim 30-40 minute dureaza toata treaba si iese super gustos, carnea suculenta, iar spanacul foarte gustos de la usturoi si smantana.
O mancare super rapida si buna la gust.
Iata cum se prepara Reteta de pui cu spanac si mozzarella la cuptor
Intr-un vas termorezistent, se pun putin ulei de masline, sare, piper si cuburile de spanac. Se amesteca cu o lingura ca sa se condimenteze usor spanacul. Se preseaza si se toaca marunt cativa catei de usturoi.
Se adauga putina pasta de rosii (suc), cateva linguri smantana.
Deasupra se asaza bucatile de piept. Se condimenteaza cu sare si piper sau condimente dupa gust si se garniseste totul cu mozzarella rasa.
Totul se baga la cuptor, la 200 grade C, timp de 25-30 minute, pana se rumeneste frumos. La jumatatea timpului, se amesteca usor cu o lingura prin spanac ca sa se desfaca usor si sa se amestece cu sosul de smantana.
Puiul cu spanac se serveste cu o salata verde cu ceapa si ridichi sau dupa gustul fiecaruia.
Super rapid si gustos din cateva ingrediente.
1
nu adaugati mult ulei de masline, totul va fi destul de suculent de la smantana si mozzarella.