Reteta de preparare a papanasilor
O forma de papanasi mai rapida, in lipsa de timp. Au iesit super buni...eu i-am facut mai rumeni, ca asa ii place sotului si i-am servit pudrati cu zahar pudra!
Reteta de preparare a papanasilor
Amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam pe rand ouale, smantana, vanilia, iar la urma faina si amestecam cu telul, pana obtinem o compozitie usor moale si abia putem trece cu telul prin ea.
Intr-o tigaie punem ulei la incins, iar cu o lingura luam din compozitie, le asezam in tigaie si facem cercuri cu dosul lingurii pentru a nu iesi foarte groase.
Prajim papanasii pe ambele parti si le scoatem pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.
Noi le-am servit cu zahar pudra, dar daca le faceti mai dulci puteti servi cu smantana, iar daca nu le doriti asa dulci se pot servi cu ciocolata topita, gem, dulceata sau cu ce va place!
Pofta buna!