Reteta de preparare a papanasilor deliciosi cu branza de vaca

de Bucataras Monica in Dulciuri, 1 Feb 2015 | 5154 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 2 oua
  • 1 kg branza de vaca
  • 1 lingurita sare
  • 50 g zahar tos
  • 1 plic praf de copt
  • 300 ml ulei
  • faina cat cuprinde
  • coaja de lamaie/portocala
  • smantana
  • dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor deliciosi cu branza de vaca:

Reteta de preparare a papanasilor Se framanta branza cu sarea, se adauga apoi zaharul, uleiul, cele 2 oua, coaja de lamaie, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se framanta pana compozitia devine una consistenta, dar nu foarte tare.

Se presara faina pe o tava si se fac bilute, se preseaza usor si se da o gaura in mijlocul acestora.

Punem uleiul la incins si ii prajim, dar nu foarte mult, pana devin usor rumeni.

Dupa ce acestia sunt gata ii "rasfatam" cu iaurt sau smantana si dulceata, eu am optat pentru dulceata de cirese amare.

Pot fi serviti atat calzi cat si reci. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor deliciosi cu branza de vaca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor pufosi