Reteta de preparare a papanasilor cu stafide

de mihaelar63 in Dulciuri, 9 Feb 2010 | 5112 vizualizari

COMENTARII (8)

Miha 1

09.02.2010, 08:58

Super! Tare as vrea si eu!

ela 1

09.02.2010, 10:03

si eu tare as mai vrea,mai ales ca am si branza in frigider...dar cantarul nu ma lasa

ela 1

09.02.2010, 10:03

ce imi place farfuria......

rivka 1

09.02.2010, 10:30

da arata foarte bine frumos apetisant...
si mie imi plac farfurille mihaelei si toata bucataria ei....de mult intentionez sa-mi cumpar si eu macar niste farfurii mai acatarii colorate, vesele din care mananci cu placere dar nu gasesc , parca cand caut eu nu sunt decat simple, sau culori inchise sau albe...sau bej...

Sylvia 1

09.02.2010, 11:03

Super si eu vreau

Teo 1

09.02.2010, 21:34

ce inventii sanatoase si haioase!mi-ai ''cazut tare simpatica'' Mihaela!

mihaelar63 1

09.02.2010, 23:34

invartim papanasi pentru toata lumea !!!teo sa stii ca sunt inventiisau poate amintiri din alte retete remixate
cred ca ar merge bine si cu smochine

mihaelar63 1

09.02.2010, 23:37

ela , ai putea incerca sa faci cu mai putin gris si sa renunti la pesmet si zahar , eventual ,, stropiti '' usor cu miere .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu topping de zmeura