Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata si smantana

de Dea_Dea in Prajituri, 26 Mar 2013 | 4052 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Un desert rapid si gustos!!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci
  • 5 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 2 oua
  • o lingurita praf de copt
  • 1 borcan de dulceata
  • 400 ml smantana
  • ulei pentru prajit
  • faina cat cuprinde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata si smantana:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza se mixeaza bine cu zaharul, se adauga 200 ml de smantana, ouale, coaja de lamaie , esenta de vanilie si se omogenizeaza. treptat se incorporeaza faina pana devine un aluat care se poate intinde cu sucitorul.

Uleiul se pune la incins, se intinde aluatul si se taie forme rotunde, in mijloc se face gaura, cu aluatul decupat se face biluta.

Se pun la prajit , iar apoi in golul din ele se pune dulceata , biluta , peste se pune smantana si din nou dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si peltea