Reteta de preparare a papanasilor

de Zamfira in Dulciuri, 29 Mar 2012 | 6226 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr. branza de vaci
  • 2 oua
  • 200 gr. zahar
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
  • coaja de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca ingredientele pana cand obtinem un aluat mai consistent.

Vom pune compozitia la rece, timp de 30 minute.

Formam papanasii, fiecare colacel sa aiba si cate o biluta de papanasel.

Prajim papanasii in ulei pana cand devin brun-aurii.

Ii servim calzi (fierbinti) cu smanatana din belsug si dulceata de mure.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor